s
f

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipis cing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis theme natoque

Folge mir
TOP
Testat och klart!

Det du inte visste du ville göra

Vi bor här. Vi har gjort allt vi erbjuder, som inte är vanliga standardsafaris. Vi vill att du skall få det mesta, bästa, unika ut av din tid och dina pengar. Nära upplevelser där mesta tiden spenderas mitt i naturen. Med djuren omkring dig.

Hej, jag är Helen

Det är jag som står bakom Africa By Foot. I övrigt är vi en bunt vänner som älskar att upptäcka Afrika till fots. Och en annan bunt mycket erfarna guider. Och ytterligare några fantastiska eldsjälar med underbara lyxtält/lodger/safaris på de mest enastående platser du omöjligt kan veta existerar om du inte spenderat mycket tid i landet.

Jag kan inte få nog av Afrika och har upptäckt mycket av Tanzania. Ett varierat och enastående vackert land med Afrikas tätaste population av vilda djur. Alla våra vandringar och lodger på vår hemsida har jag genomfört och besökt själv. Min första resa till fastlandet gick till södra höglandet. Området runt Mbeya, Tukuyu och ner till Lake Nyasi. Sen bar det vidare och upptäckterna fortsatte slag i slag. Selous. Tarangire. Västra Kilimanjaro. Lake Eaysi. Rwanda. Vandring runt foten av Mount Meru.

Jag har varit på många ställen. Gjort otaliga safaris. Men det finns så mycket mer att upptäcka i Tanzania. Och Ethiopien. Malawi. Zimbabwe….

Vi vill att du skall få ut det mesta möjliga av dina pengar och tid. Vi vill erbjuda det oväntade. Det du inte visste att du ville göra. På ett så ansvarsfullt sätt som möjligt.

”Vårt erbjudande: det oväntade”

När jag inte vandrar runt i Afrika hittar du mig på Zanzibar. På Jambianistranden med mina två underbara hundar. Eller seglandes min traditionella dhow Mimi.

You don't have permission to register