s
f

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipis cing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis theme natoque

Folge mir
TOP
Image Alt

Simply Saadani Camp

Simply Saadani Camp

Saadani National Park, Tanzania

Med perfekt läge där stranden möter naturen, smälter detta läger in i den naturliga miljön. Med bara nio vackra tältrum, alla med havsutsikt och byggda uppe på stora träplattformar, känns det som att du befinner dig på din egen ö.
Lägret har sitt eget elefantforskningscenter. Deföreläser också om vilda djur, särskilt elefanter och grön sköldpadda. Här kan du göra kort kanosafari i mangroveskogen och vandra på naturstigar rika på fågelliv. Det närliggande sköldpaddsreservatet som stöds av lägret, är ett annat underbart element i denna lilla pärla. Om du besöker Simply Saadani Camp mellan juli och september kan du ha tur få se sköldpaddor kläcka på stranden.

Tälhusen

Alla tältrum står på upphöjda träplattformar med stora privata verandor och vetter mot Indiska oceanen. Husen har tältväggar med tak och trädörrar. Badrummen är gjorda av kokospalmer som slagist ner av elefanter på tomten. Varje rum har solcellsdrivna lampor och varmvatten. Smekmånadssviten har ett nedsänkt badkar inne bland mangroverötterna.

Lägret består av en smekmånadssvit; två bandas som passar familjer upp till fem personer; och sex tälthus för 2 personer.

Bar / restaurang

Baren har utsikt över Indiska oceanen, det perfekta stället för en solnedgångscocktail efter safarit. Ibland besöker modiga Vervet-apor och söta galagoer baren på kvällen.
Den välsmakade maten tillagas av lokala kockar med lokala råvaror. The Beachside Restaurant har fantastisk utsikt över Indiska oceanen och är en perfekt plats för stjärnskådning.

Aktiviteter

Bilsafari i ett öppet och upphöjt fordon
Båtsafari
Vandra de naturliga stigarna
Kanot i mangroveskogen
Kom nära aporna på fastigheten
Drick morgonkaffe på verandan med utsikt över Indiska oceanen

Ta nästa steg

och låt oss veta vad du tänker/undrar/känner. Kanske vill du ha ett förslag också.

    You don't have permission to register