s
f

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipis cing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis theme natoque

Folge mir
TOP
Image Alt

Serengeti Walking Camp

Serengeti Walking Camp

Serengeti National Park, Tanzania

Campen för det orörda Serengeti

Serengeti Walking Camp möjliggör vandringar på avlägsna delar i Serengeti och nära migrationen. Lägret får plats i en bil för att enkelt kunna köras långt in Serengetis. Därmed kan den lätta flyttas med när djuren rör på sig. Trots allt detta har den fortfarande hög komfort, sköna sängar och god mat.

Miljövänlighet

Lägret är så miljövänligt som det går. Inget engångsplast, återvinning, solcellsdrivet ljus, ett minimum av avfall och en hel del andra åtgärder.

Tälten

3-manna tälten med kupolstil har gott om plats för 2 personer. De riktiga sängarna med 4-tums madrasser är bekväma. Och eftersom de har prassliga bomullslakan får du en känsla av lyx mitt i naturen. Badrummet ligger precis bakom tältet och har groplatrin och hinkdusch.

Om du är den äventyrliga typen sova i ett stjärnskådningstält. Det är gjort helt av gasväv så att du kan se naturen och himlen när du ligger till sängs. Det finns ett regnskydd som kan sättas upp om det regnar.

Bar / kök

Måltiderna äts under stjärnorna. I händelse av dålig väder finns det ett litet mässtält. För att få så god mat som möjligt tillagas de flesta måltiderna i förväg med en sista touch av Serengetis besättning. Det finns dryck på plats – men förvänta dig inte någon is mitt i ingenstans …

Ta nästa steg

och låt oss veta vad du tänker/undrar/känner. Kanske vill du ha ett förslag också.

    You don't have permission to register