s
f

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipis cing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis theme natoque

Folge mir
TOP
Image Alt

Ngare Sero Mountain Lodge

Ngare Sero Mountain Lodge

Mount Meru, Tanzania

Detta är inte en lodge- det är en hel upplevelse 1229 m över havet och en hel vandringsresa i sig självt. På tomten och dess naturskyddade områden finns vattenfall, damm, fiskfarm, hästar, svartvita Colobus apor och 200 olika fågelarter. Den gamla farmen har renoverats med exceptionell känsla för detaljer både i rummen, restaurangen och i trädgården.

Från ditt rum kan du se och höra fåglarna. Flera familjer av den Vitsvarta Colobus apan bor här och de hoppar runt i trädgården brevid ditt rum. Vill du ta en tur i området på häst så har de flera välskötta hästar. Det finns ett otal härliga platser att njuta av den enastånde naturen. Samt en båt att ro runt på sjön, gungor över sjön och brasa både ute och inne.

Maten håller hög klass med råvaror från den egna grönsaksträdgården eller från kringliggande bondgårdar. Vattnet som serveras gratis i rummen och i restaurangen tas från de olika vattenkällorna på berget.

Lodgen förser kringliggande byar med vatten från bäcken som flyter genom området och pumparna drivs av egenproducerad electricitet.

Ta nästa steg

och låt oss veta vad du tänker/undrar/känner. Kanske vill du ha ett förslag också.

    You don't have permission to register