s
f

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipis cing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis theme natoque

Folge mir
TOP
Image Alt

Isoitok Manyara Camp

Isoitok Manyara Camp

Lake Manyara, Tanzania

Isoitok Manyara Camp ligger i ett grönt, vildvuxet savannalandskap fullt av akaciaträd. 1075 meter över havet fungerar detta område som en naturlig vildmarkskorridor från Ngorongoros högland till Lake Manyara nationalpark och vidare till Tarangire National Park.

Titta in på vårt ”Kort vandringssafari med massaj” som går till Isoitok Manyara Camp och besöker både Lake Manyara och Tarangire Nationalpark

Lyxiga tält

Här har man utvecklat ny tältdesign, teknik och skapat ett av de bästa tältlägren i Lake Manyara-regionen. De permanenta tälten omges av mycket vegetation så du får avskildhet och underbara naturupplevelser precis utanför dörren.

Med bara åtta lyxiga tält är det gott om plats och också tid för personalen att ge dig den där äkta naturuplevelse som gör det hela så speciellt.

Aktiviteter och vandringar

Om du gillar ovanliga och äkta upplevelser skall du bo här. Du vandrar med en massaj och en guide från campen.

Safari till både Tarangire Nationalpark och Lake Manyara Nationalpark 

Maasaj Boma besök – tidigt morgonbesök i boman medan alla vaknar upp och korna fortfarande är inne

Traditionell massajsång och dans – mäktiga dans och sång på ett sätt du alrig upplevt tidigare

Traditionellt getoffer – för dig som verkligen inte är bryr dog om att se blod. När massajerna festar till slaktar de en get, eller ko. Här får su se hur det går till.

Utsiktsvandring – en kort solnedgångsvandring till utsiktsplatsen med solnedgång över Manyarasjön. Snacks, cocktail eller öl serveras.

Ta nästa steg

och låt oss veta vad du tänker/undrar/känner. Kanske vill du ha ett förslag också.

    You don't have permission to register