s
f

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipis cing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis theme natoque

Folge mir
TOP
Image Alt

Green Camp Lake Manyara

Green Camp Lake Manyara

Lake Manyara Nationalpark, Tanzania

Detta härliga läger i Lake Manyara är en upplevelse i sig. Det ligger mitt i naturen vid stranden av floden Endabash längst ner vid ett vattenfall. Från klipporna har du en vacker utsikt över parken ner till sjön.

Men det mest imponerande med detta läger är de vilda djur som kommer till floden för att dricka. Vissa delar av året är denna flod den enda vattenkällan och lockar tusentals djur. Njut av det hisnande landskapet och spännande besökare som elefanter och bufflar.

Lägret består av åtta kvadratiska ekotält på upphöjda plattformar. Med mysiga sängar, snygga inredningar och enterass med utsikt över bäcken har varje tält utformats för att erbjuda största komforten med minimal miljöpåverkan.  Enkel naturlig lyx med prassliga lakan, odörfria träspånstoaletter och spanndusch med.  Du önskar du kunde stanna längre….

Måltider tillagas av lägrets kock.  Alla måltider är 3-rätters och avnjuts tillsammans på sanden medans naturens djur omger dig. PÅ natten hör du aporna, fåglarna och allt annat passel som äger runt i skogen bredvid.

Green Camps används på det mest miljömässigt hållbara sätt. Energiproduktion sker via solenergi och avfallet minimeras. Lägret är nästintill plastfritt.

Ta nästa steg

och låt oss veta vad du tänker/undrar/känner. Kanske vill du ha ett förslag också.

    You don't have permission to register