s
f

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipis cing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis theme natoque

Folge mir
TOP
Image Alt

Africa Amini Maasaj Lodge

Africa Amini Maasaj Lodge

West Kilimanjaro, Tanzania

Africa Amini Maasaj Lodge drivs av maasajer från kringliggande byar. Därför en lodge helt unik i sitt slag! Det karga läget mellan Kilimanjaro och Mount Meru har milsvida vyer över landskapet. Dessutom erbjuds fascinerande vandring med massaj från lodgen. Lodgen är mycket rymlig med härliga sittplatser med utsikt över landskapet. Och det finns en bastu, och en pool.

Bo (nästan) som en massaj

De sju bungalowerna är utformade som traditionella maasajhus. Med tillägg av moderna bekvämligheter förståss. Här finns vattentoaletter, varmvatten, bekväma sängar och utsikt från alla rum. Rummen är dekorerade med färgglada tyger som replikerar Maasaj-kläderna, mysig belysning och lokala konstverk. Belysning och vattenvärme sker med solenergi. Särskilt bra när man är i vildmarken utan el.

Upplev massajkulturen

Maasajkulturen har varit oförändrad i århundraden. Som gäst här har får du ta del av deras traditioner. Prova traditionell spjutkastningstävling med Maasajkrigare. Vandra i närområdet  med en Maasajshaman för att träffa byborna i Ngabobo. Rid på en åsna. Dessutom vidunderlig soluppgång och över savannen och den vackra utsikten över Kilimanjaro.

Hållbart resande

Lodgen inrättades av Africa Amini Alama, en privat välgörenhetsorganisation i Tanzania som startat en mängd olika projekt för utbildning, hälso- och sjukvård, socialvård, turism och jordbruk. Varje projekt uppmuntrar lokalsamhället att engagera sig och tillhandahålla hållbar turism.

Lodgen inrättades av Africa Amini Alama, en privat välgörenhetsorganisation i Tanzania. De har startat en mängd projekt för utbildning, hälso- och sjukvård, socialvård, turism och jordbruk. Varje projekt uppmuntrar lokalsamhället att engagera sig och tillhandahålla hållbar turism.

Ta nästa steg

och låt oss veta vad du tänker/undrar/känner. Kanske vill du ha ett förslag också.

    You don't have permission to register